Børneterapi

For børn i alderen 5-12 år

🤍

Jeg tilbyder terapiforløb (samtale- og hypnoterapi), som er specielt målrettet til børn.

Når jeg laver hypnose på børn, benytter jeg mig af deres fantastiske indlevelsesevne og fantasi. Alt foregår i øvrigt på barnets præmisser. Når jeg laver børneterapi, er der plads til at barnet kan bevæge sig omkring i klinikken, sidde hos mor eller far, eller ligge og slappe af.

Hypnose for børn egner sig godt til at arbejde med ekstreme følelser, dårligt selvværd, og kommunikation. Det styrker barnets selvfølelse og følelse af kontrol. At lave hypnose på et barn, kræver stor tillid. Det tager nogle gange lidt tid, men når først jeg får lov til at bruge hypnose sammen med barnet, vil I hurtigt mærke en positiv forandring.

Mange børn føler kontroltab, når de skal agere i en verden med mange rammer, som de ikke har indflydelse på. Det kan bl.a. vise sig som angst eller vrede. Voksne kan vælge at skifte arbejde, hvis de ikke trives hvor de er. Det samme gælder boligsituation, hobbyer, partner osv. Børn er afhængige af, at de voksne skrider til handling, hvis de ikke trives, og det kræver at de opdager hvordan barnet har det, og hvorfor. I en verden hvor vores børn konstant vurderes, måles på og presses til at yde mere og mere, kan de godt “miste sig selv”. Det er noget af det, jeg med en kombination af samtaleterapi og hypnose, kan hjælpe dit barn med at få styr på.

Børn der er dygtige til at præstere, får stress og udvikler i værste fald angst, hvis de ikke samtidigt har et solidt og kærligt forhold til sig selv – en solid og sund kerne. Og så kan de være nok så dygtige til alting, men hvis de er ulykkelige, stressede eller deprimerede, er de evner spildt, for så har de ikke overskud til at bruge dem.

Det er barnets indre kerne der næres gennem hypnoterapi. Barnet får gennem hypnosen, en øget følelse af kontrol, og mulighed for at kommunikere klart og tydeligt, omkring følelser, tanker og behov.

Kombinationen af samtale- og hypnoterapi, sammen med en forælder, giver forældre og barn mulighed for at skabe et fælles sprog, hvilket både styrker relationen mellem mor/far og barn og virker generelt konfliktnedtrappende.

For at kunne gennemføre hypnosedelen, skal barnet kunne samarbejde om små simple øvelser, samt være åben for at deltage i det. Barnet behøver ikke at kunne sidde stille i længere tid ad gangen. Det er ikke altid nødvendigt at de forholder sig i ro, da deres forestillingsevne er så ekstrem, at man ikke altid opdager, at de faktisk er i hypnose.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til forløbet, kan jeg altid kontaktes ganske uforpligtende. Find mit tlf.nr. her.