Børneterapi

For børn i alderen 5-12 år

🤍

Jeg tilbyder terapiforløb (samtale- og hypnoterapi), som er specielt målrettet børn og den “verden” de lever i.

Mange børn føler kontroltab, når de skal agere i en verden med mange rammer, som de ikke har indflydelse på. Det kan bl.a. vise sig som angst eller vrede. Voksne kan vælge at skifte arbejde, hvis de ikke trives hvor de er. Det samme gælder boligsituation, hobbyer, partner osv. Børn er afhængige af, at de voksne skrider til handling, hvis de ikke trives, og det kræver at de opdager hvordan barnet har det, og hvorfor. I en verden hvor vores børn konstant vurderes, måles på og presses til at yde mere og mere, kan de godt “miste sig selv”. Det er noget af det, jeg med en kombination af samtaleterapi og hypnoterapeutiske øvelser, kan hjælpe dit barn med at få styr på, samt styrke dig som forælder i at støtte op om.

Børn der er dygtige til at præstere, får stress og udvikler i værste fald angst, hvis de ikke samtidigt har et solidt og kærligt forhold til sig selv – en solid og sund kerne. Og så kan de være nok så dygtige til alting, men hvis de er ulykkelige, stressede eller deprimerede, er de evner spildt, for så har de ikke overskud til at bruge dem.

Dit barn er præcis som det skal være! (Men har det måske rigtig skidt med det)

Ofte oplever børn som ikke passer ind i de traditionelle kasser, at de er forkerte. Jeg arbejder med at skabe et fokus på at styrke de evner og egenskaber dit barn allerede har, og hjælper både dit barn og dig som forælder, til at se styrkerne i det, som før er blevet kategoriseret som svagheder eller “problemer/problemadfærd”.

Kombinationen af samtale- og hypnoterapi, sammen med en forælder, giver forældre og barn mulighed for at skabe et fælles sprog, hvilket både styrker relationen mellem mor/far og barn og virker generelt konfliktnedtrappende.

Jeg tilbyder også ren hypnoterapi, og kan godt finde på at foreslå dette som supplement i en proces/et forløb (dog oftest kun for børn over 8 år). For at kunne gennemføre dette, skal barnet kunne samarbejde om små simple øvelser, samt være åben for, og have lyst til at deltage i det. Jeg bruger også hypnoterapeutiske øvelser i samtaleterapien (også til børn under 8 år), og da børn har en god fantasi, er dette ofte nok, til at skabe den samme effekt, som ren hypnose.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til forløbet, kan jeg altid kontaktes ganske uforpligtende. Find mit tlf.nr. her.