Klientudtalelser

🤍

Denise er utrolig lydhør, empatisk, støttende, og nærværende ♥️😍 Hun har særlige evner, ingen tvivl om det! ♥️ Allerede efter første samtale med vores datter, mærkede vi en utrolig forskel! ♥️Denise, tak for at ændre vores hverdag på sådan en positiv måde!!! ♥️ En angst, der har påvirket vores hverdag konstant, er nærmest væk ♥️♥️♥️ Tak”

– Mor til Olivia

🤍

(Hypnoseforløb for Børn)

Jeg har haft det rigtig godt, efter de 3 gange. Det har hjulpet mig med at tro mere på mig selv. I starten var det lidt underligt, fordi man ikke har prøvet det før. Men de sidste to gange har det været godt. Jeg synes det har været dejligt at kunne komme ind i en verden hvor man er afslappet og at man kan være sig selv. Jeg synes Denise har været rigtig sød og god til at forklare det, og hun er rigtig god til at gøre at man får en god oplevelse.

– Smilla, 10 år

🤍

“Denise har bare en helt naturlig og oprigtigt måde at være nærværende på, at være lyttede, sympatisk og forstående. Det giver en ro og gør det bare lidt lettere at dele lidt af sig selv. Hun har i den grad inspireret mig til at være en bedre udgave af mig selv. Hun har hjulpet mine sygeplejestuderende når de føler sig for presset og utilstrækkelige. Denise giver styrke og tro på sig selv – det er så imponerende. Jeg kan mærke hendes passion i det arbejde hun ligger I at tro på andre💪🏻Jeg kan kun give anbefalende roser herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

– Rikke (sygeplejerske)

🤍

“Som vejleder for sygeplejerske studerende, kan jeg nogle gange komme ud for situationer, hvor jeg har svært ved at se, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe mine studerende. Jeg havde en sygeplejerskestuderende, som var langt i sin uddannelse, men utrolig usikker på sig selv og var svær at motivere til at kaste sig ud i nye opgaver. Jeg havde svært ved at se hvordan vi skulle komme videre, og hvordan vi overhovedet skulle komme i mål. Jeg kontaktede Denise, som har en stor indsigt i unges udvikling og kommunikation. Jeg fik nogle konkrete værktøjer til, hvordan jeg kunne gå til samtalen rent kommunikativt på en omsorgsfuld måde, og det gav mig modet til at åbne op for en snak, jeg ellers ville have undgået. Derudover ændrede Denise min opfattelse af situationen, da jeg inden sparringen med Denise, følte at det var mig som vejleder, der ikke slog til. Efter samtalen med min studerende, havde vi et langt bedre samarbejde, som i høj grad byggede på en voksende tillid fra hende til mig. Jeg kunne se at hun rykkede sig markant den efterfølgende periode.”

– Stine (sygeplejerske og klinisk vejleder)

🤍