Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Helt konkret kan jeg hjælpe dig med at blive grundlæggende glad, tilfreds, tilpas og i fred med dig selv. Jeg kan hjælpe dig med at få bedre selvværd, og i ordets bogstaveligste forstand, mere selvtillid – altså en grundlæggende tillid til dig selv, dine evner og din kunnen.

Udfordringer som ofte går hånd i hånd med dårligt selvværd og manglende selvtillid kan være:

  • angst
  • stress
  • manglende mod
  • at du lader dig grænseoverskride
  • at du ikke når dine mål
  • udfordringer med de nære relationer
  • tristhed
  • misbrug (fx rygning, alkohol, overspisning m.m.)
  • selvskade (behøver ikke altid at være fysisk eller bevidst)

Uanset hvad du kæmper med, tager jeg udgangspunkt i DIG, og sammen finder, eller genfinder vi de evner og potentialer DU har. Vi finder ud af hvordan du kan benytte dem på bedste vis, så du kan blive tilpas og tilfreds med dig selv og dit liv. Og jeg kan hjælpe dig med at få MOD til at efterleve det.

Læs mere om mine metoder her.