Hvem er jeg?

🤍

Jeg er uddannet RBL-psykoterapeut, NGH Hypnoterapeut og Sygeplejerske. Udover mit arbejde som terapeut har jeg desuden arbejdet som børnesygeplejerske siden 2017.

Derudover er jeg mor, og naturligvis et helt almindeligt menneske.

Kærligheden til samtaleterapi og det at hjælpe andre mennesker med at finde sig selv, stammer helt tilbage, fra da jeg var barn og teenager. Da jeg var 14 år vidste jeg at det var det jeg ville med mit liv. Jeg sneg mig med når min far (uddannet psykoterapeut ved Kemplerinstituttet) tog på kurser og uddannelse, med undervisere som bl.a. Jesper Juul, og på den måde lod jeg mig inspirere. Det er da også især Jesper Juul der har sat sig sine spor i mig, som terapeut, og som menneske.

“Jeg ville have elsket et forløb hos sådan en som mig, da jeg selv var barn og teenager, samt da jeg tog uddannelsen til sygeplejerske. Det er helt grundlæggende dét der er min største motivation.”

Min far og jeg, er i dag samarbejdspartnere og udbyder også forskellige kurser og uddannelser sammen.