Hvem er jeg?

……..

Jeg er uddannet RBL-terapeut, NGH Hypnoterapeut, sygeplejerske, og SOSU. Udover mit arbejde som samtaleterapeut arbejder jeg som sygeplejerske på Børne- og Ungeafdelingen på Slagelse Sygehus.

Tidligere har jeg arbejdet med anbragte unge, hvor samtaler var en helt central del af arbejdet.

Kærligheden til samtaleterapi og det at hjælpe andre mennesker med at finde sig selv, stammer helt tilbage fra da jeg var barn og teenager. Da jeg var 14 år vidste jeg at det var det jeg ville med mit liv. Det kom sig af at jeg sneg mig med når min far (uddannet psykoterapeut) tog på kurser og uddannelse, med undervisere som bl.a. Jesper Juul, og på den måde lod mig inspirere. Begge mine forældre er uddannet psykoterapeuter og min far, har i særdeleshed været med til at præge mig i den retning. I dag er vi samarbejdspartnere og udbyder også forskellige kurser og uddannelser sammen.