Hvem er jeg?

🤍

Jeg er uddannet Psykoterapeut inden for retningen “Relationsbaseret Ledelse”, NGH Hypnoterapeut og Sygeplejerske. Udover mit arbejde som terapeut har jeg desuden arbejdet som børnesygeplejerske siden 2017.

Derudover er jeg mor, og naturligvis et helt almindeligt menneske.

Kærligheden til psykoterapi og det at hjælpe andre mennesker, med at forstå sig selv, stammer helt tilbage, fra da jeg var barn og teenager. Da jeg var 14 år, blev jeg for første gang rigtigt klar over at jeg kunne noget særligt, i den retning.

Der blev afholdt “familie-weekend” pĂĄ med Kemplerinstituttet, som min far dengang var under uddannelse pĂĄ. Børn var velkomne i undervisningen, og jeg deltog, pĂĄ lige fod med de voksne. Jeg sugede det hele til mig, og deltog aktivt. Samtidig lagde jeg mærke til at noget føltes skævt. Jeg mærkede en ubehagelig følelse, nĂĄr jeg fik ordet. Det føltes som om, at de voksne pĂĄ kurset sĂĄ ned pĂĄ mig. Jeg sagde min fornemmelse højt, og undrede mig over hvad det var jeg mærkede. Der blev stille i rummet. Indtil nogle af kursisterne begyndte at fortælle, at de faktisk havde meget modstand pĂĄ. At de havde svært ved at rumme, at en 14-ĂĄrig skulle kunne byde ind pĂĄ samme vilkĂĄr som dem.

Det gav selvfølgelig anledning til en lærerig og givende samtale, som alle lærte meget af. Det skabte ikke konflikt, men en anledning til at blive opmærksom på hvordan vi ser hinanden, som børn og voksne. Jeg har senere fundet ud af, at oplevelsen havde sat sig, i mange af kursisterne, som en vigtig milepæl i deres uddannelse, og mine forældre (som begge var i lokalet) får kuldegysninger, når vi taler om det.

Efter denne oplevelse, inviterede min far mig med indimellem, ogsĂĄ udenfor familie-weekenderne, sĂĄ man kan sige at jeg startede min uddannelse tidligt. Jeg var sĂĄ heldig at jeg nĂĄede at modtage undervisning fra bl.a. Jesper Juul, som er forfatteren til den banebrydende bog; “Dit Kompetente Barn”. Hvis du ikke allerede kender den eller har læst den, kan den varmt anbefales.

Jeg elsker at hjælpe børn og forældre med at finde sig selv og hinanden, i en verden, der til tider virker helt uden for rækkevidde. Men hvor der er vilje, er der vej. Og at noget er svært, betyder ikke at det er umuligt – bare svært. Al begyndelse er svært, men kan med tiden blive nemmere.

“Jeg ville have elsket et forløb hos sĂĄdan en som mig, da jeg selv var barn og ung. Det er helt grundlæggende dĂ©t der er min største motivation.”

Min far og jeg, er i dag samarbejdspartnere og udbyder ogsĂĄ forskellige kurser og uddannelser sammen.