Terapi for Unge Voksne

🤍

Føles livet svært, måske uoverskueligt?

Er du mellem 17-23 år?

Har du en fornemmelse af at det roder i dit hoved og i dine følelser?

Kunne du tænke dig at få klarhed og ro i hovedet?

Kunne du tænke dig at lære at hvile i dig selv, præcist som den du er? Uden at skulle lave dig selv om. Måske lære at elske, alle dele af dig selv? Også dem, du ikke bryder dig om lige nu?

Det kan, og vil jeg gerne hjælpe dig med.

Jeg har hjulpet flere unge voksne, med at finde sig selv, og deres retning i livet. Og jeg kan også hjælpe dig. Ved hjælp af RBL-psykoterapi samt hypnoterapi, arbejder vi med din egen opfattelse, af dig selv, og dit liv. Hos mig, får du let anvendelige redskaber, som er nemme at integrere i hverdagen. Ved hjælp af bittesmå ændringer, kan du opnå stor forandring, glæde, tilpashed og tilfredshed i dit liv.

Er du blevet nysgerrig på om jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at skrive eller ringe, og få en uforpligtende snak om hvad jeg kan gøre for dig.