Metoder

🤍

RBL

Min primære arbejdsmetode er RBL-terapi, som er en nyere form for samtale-/psykoterapi. Jeg er færdiguddannet RBL-terapeut siden 2019, men har arbejdet med metoden siden 2016. Metoden er meget praksisbaseret, og fordelene ved RBL-metoden er bl.a. at den er let at integrere og anvende i hverdagen, kan udøves og indøves på flere niveauer. Det er en metode, som understøtter udviklingen af det menneske du er, samt de potentialer du har.

RBL-metoden giver dig mulighed for at blive glad for den du i grunden er, med ALT hvad du indeholder, og giver dig redskaber til at stå ved dig selv, som en naturlig del af livet. Desuden er RBL-metoden et fantastisk redskab til at løse konflikter på en virkelig konstruktiv måde, også i situationer hvor relationen umiddelbart ikke står til at redde. I RBL-terapi lærer du at tage ejerskab over dit eget liv, og at spille dig selv og andre stærke.

Læs mere om RBL-terapi i bogen “Kan du høre hvad jeg tænker?”, som kan købes her, eller køb den i klinikken.

Jeg tilbyder desuden kurser og uddannelse i RBL, samt undervisning i “Sygepleje med RBL”.

Hypnoterapi

Jeg er uddannet og certificeret NGH hypnotisør og hypnoterapeut siden hhv. 2021 og 2022 og tilbyder behandling af forskellige problemstillinger, ved hjælp af hypnoterapi. Jeg kombinerer ofte samtaleterapi og hypnose, til stor glæde for mine klienter.

Samtalen er min grundlæggende arbejdsform, men hypnose kan være en rigtig effektiv forstærker, når der er bestemte mål eller følelser der skal manifesteres eller lindres.

I min klinik er hypnose med til at give klienten en øget følelse af kontrol og selvbestemmelse, og det giver rigtig gode resultater i kombination med samtaleterapi.

Formål med at anvende hypnose og hypnoterapi, kan fx være:

  • At booste selvværd
  • At booste tillid til sig selv
  • At afhjælpe frygt/ængstelse/angst/nervøsitet/fobier
  • At stoppe destruktive handlemønstre
  • At træne afslappethed og ro
  • At opbygge mod
  • At manifestere mål

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig her.