Sygdoms- og handicapaccept

Er du, eller en du holder af, blevet ramt af en alvorlig og/eller kronisk sygdom/lidelse, og har du eller din(e) pårørende svært ved at forholde sig til situationen?

Hvis det er tilfældet, er du måske ramt af sorg, frustration, vrede, ligegyldighed eller andre ubehagelige og uhensigtsmæssige, men uundgåelige følelser. Hvis du, eller en du holder af, har fået konstateret en sygdom eller lidelse, som har indflydelse på dit liv kan det være både rart, og i nogle tilfælde også ekstremt vigtigt at få hjælp til at acceptere og rumme de følelser der dukker op, i forbindelse med en sådan begivenhed. Ofte medfører det både store ændringer og en følelse af tab og sorg i større eller mindre grad, og det er måske også svært at finde ud af hvem man skal søge hjælp hos. Det kan være mere eller mindre alvorlige sygdomme/lidelser, det primære er at det fylder hos dig.

Eksempler på sygdomme/lidelser kan være gigt, fibromyalgi, astma, diabetes 1 eller 2 (sukkersyge), hjerte-/karsygdom, kræft, demens osv.

Da jeg er uddannet sygeplejerske, har jeg ikke kun en terapeutisk viden omkring dette emne, men også en sundhedsfaglig. Min viden på begge områder giver mig mulighed for at arbejde helhedsorienteret og uden for mange afbrydelser i samtalen, i form af forklaringer om sygdom og/eller symptomer, medicin, begreber osv.

Kontakt mig for yderligere information, eller for at booke en tid HER.