Sygeplejerskecoaching

……..

Sygeplejerskecoaching henvender sig både til dig der har været sygeplejerske i mange år og derfor har masser af erfaring, og til dig der er nyuddannet, eller måske endda stadig er sygeplejerskestuderende.

Det er et tilbud til dig, som ønsker at få mere selvtillid i jobbet, være mere dig selv og være mere i balance når du går på arbejde – og når du tager hjem igen. Til dig der ønsker at slippe den dårlige samvittighed overfor dig selv, familien og/eller patienterne, og i stedet få RO i maven over hele linjen.

I sygeplejerskecoaching arbejder vi med din personlige faglighed, egne personlige- og faglige grænser, forventninger, balance mellem arbejdsliv og privatliv, selvværd og selvtillid på jobbet. Ved hjælp af RBL-metoden vil du blive i stand til aktivt og målrettet at arbejde med dette når du er på job. Det vil fremme dine kompetencer inden for kommunikation og det vil styrke dine muligheder for at sætte grænser, på en konkret og omsorgsfuld måde. Det vil altså være i ånd med den næstekærlighed der ligger til faget, samtidig med at det er en meget selvkærlig metode. I sygeplejerskecoaching vil du få konkrete arbejdsredskaber til de udfordringer, du har brug for hjælp til at få afklaret.

Jeg anbefaler altid tre sessioner som minimum, da det vigtige “arbejde” sker mellem sessionerne, og ofte kræver opfølgning.

Kontakt mig for yderligere information, eller for at booke en tid HER.