Terapi for Voksne

🤍

Kæmper du med “nedture”, humørsvingninger og selvbebrejdelser?

Har du svært ved at se dig ud af livets trummerum?

Er du tilfreds med sådan som dit liv ser ud?

Eller kunne det være godt at få rusket lidt op, og sorteret ud?

Man kan godt komme til at tro, at livet bare skal bestå af pligter, praktiske gøremål, frustrationer, bekymringer og placering af skyld. Nogle gange kan man endda blive så opslugt af alle disse ting, at man helt glemmer, at glæde og lykke faktisk også er en ting. En ting der skal være plads til her i livet.

Det er aldrig for sent at ændre perspektiv, og det er langt nemmere end du tror.

Vil du gerne være glad og opleve mindre bekymring? Vil du gerne skrue ned for de negative følelser, tanker og handlinger?

Det kan, og vil jeg, rigtig gerne hjælpe dig med. Med en kombination af RBL-psykoterapi og Hypnoterapi, kan du opnå glæde, ro og tilfredshed i, og med dit liv. Samt et øget selvværd og større selvtillid.

Hos mig er der plads til den du er, for det er ikke min, men din historie det handler om.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kontakt mig for en uforpligtende snak, eller for at bestille tid her.

Eller se mine priser her.