Ungesamtaler

………..

Er du mellem 12 og 23 år, og går du med en masse tanker eller følelser, som er svære at få sat ord på? Har du udfordringer i forholdet til dine forældre, bonusforældre, søskende eller måske venner eller veninder? Er det svært at overskue hverdagen eller at klare skole/uddannelse? Eller er du ked af dig selv, kæmper med negative tanker og følelser?

For mange kan det være rigtig svært og ensomt at være midt imellem barn og voksen. Det kan være enormt svært at give udtryk for hvad det er man har brug for, og det er ikke engang sikkert man selv er klar over hvad man har brug for.

Hvis du bøvler med mange og måske tunge tanker, er forvirret over alt det der foregår, eller måske føler dig ensom, eller har andre udfordringer og er mellem 12 og 23 år, kan jeg tilbyde dig samtaler, som vil give dig masser af arbejdsredskaber. Samtalerne vil give dig mulighed for at blive klogere på dig selv, hjælpe dig gennem konflikter derhjemme eller blandt venner, i skolen eller andre steder.

Vi vil sammen, arbejde med selvværd, selvtillid og give dig mod til at være den du ønsker at være. At finde ind til kernen i dig selv.

Måske har du ikke lyst til at dele de tanker og følelser du bærer på i denne periode af livet, med en du kender. Men det kan være tungt at gå og gemme på det. Derfor kan det være rart at få sat ord på, sammen med en uvildig person (en person der ser tingene udefra, og som ikke er en del af ens omgangskreds).

Kontakt mig for yderligere information, eller for at booke en tid HER.