Ungesamtaler

………..

Er du mellem 12 og 23 år, og går du med en masse tanker eller følelser, som er svære at få sat ord på? Har du udfordringer i forholdet til dine forældre, bonusforældre, søskende eller måske venner eller veninder? Er det svært at overskue hverdagen eller at klare skole/uddannelse? Eller er du ked af dig selv, kæmper med negative tanker og følelser?

Kunne du tænke dig at lære dig selv bedre at kende, og finde ro og hvile i dig selv?

For mange kan det være enormt ensomt at være midt imellem barn og voksen. Det kan være svært at give udtryk for hvad det er man har brug for, og det er ikke engang sikkert man selv er klar over hvad det egentlig er. Forholdet til forældre, søskende og venner kan pludselig virke fuld af konflikter og misforståelser. Eller troen på, og tilliden til dig selv kan ændre sig.

Men samtaler og læren om forskellige RBL-teknikker, samt evt. hypnoterapi, kan gøre en kæmpe forskel.

Målet med forløbet er at skabe et grundlæggende bedre og stabilt selvværd og øget tillid til dig selv. Det udvikles bl.a. ved at benytte solide kommunikative redskaber (fra RBL), så konflikter i enhver sammenhæng, bliver overskuelige, konstruktive og sunde. Redskaberne er nemme at forstå og kan nemt tilpasses dit behov, så du kan genkende dig selv i det. Faktisk er det præcis det RBL kan, nemlig understrege DIN unikke person, så der både er plads til dig og andre i konflikten. Det handler om respekt for dig selv, og for dem du holder af. Det er nemlig muligt at rumme begge dele, også når I er uenige.

I processen oplever jeg ofte at den unge vokser enormt, og udvikler et helt fantastisk mod til at gennemføre det hun/han har sat sig for, uanset alder. Og udvikler en utrolig empati og evne til at reflektere over sig selv og andre, på en rigtig kærlig måde. Uden at blive drænet. Mine klienter beskriver bl.a. at de får øget energi, generelt er gladere, forstår sig selv bedre, at forholdet til forældre, søskende og venner forbedres.

Kontakt mig for yderligere information, eller for at booke en tid HER.

Se også Be-T(w)een – kursus for unge mellem 12-17 år.